× Piese Auto Piese Universale Anvelope Auto Contact

Cum plătesc


Daca esti client nou, poti face comanda in doua modalitati diferite:


-  Cu autentificare, prin crearea unui cont in care vei putea sa urmaresti statusul comenzii in curs si in care ulterior vei gasi istoricul comenzilor plasate, vei putea salva date despre masinile detinute si adresele de livrare pentu comenzile viitoare;

 

-  Comanda fara cont pe site, in care datele se vor salva numai pentru comanda in curs si nu vei putea urmarii statusul comenzilor sau istoricul lor;

b. Daca esti deja client, introdu email-ul si parola in boxul din stanga si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi "Trimite comanda".

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

Cum platesc

1. Numerar

Plata cu numerar se face atunci cand produsele sunt ridicate de la sediul pieseautoarges.ro sau ramburs la livrare. Daca alegeti livrare prin curier cu plata ramburs, veti primi chitanta de la curier, iar factura cu produsele cumparate, o veti gasi in colet.

2 Card bancar:

Dupa selectarea modalitatii de plata "Online cu cardul prin Mobilpay" si lansarea comenzii, esti directionat catre site-ul securizat al procesatorului respectiv, unde se opereaza plata. Se pot efectua plati prin card Maestro , VISA (Classic si Electron), MasterCard pe server securizat (recunoscut dupa extensia"https" si aparitia unui mic lacat in coltul din dreapta sus "autentificat GeoTrust Inc") testat si certificat zilnic "McAfee SECURE" Security Scan.yvyshop.ro este certificat 3d Secure de catre Visa si MasterCard pentru tranzactii online prin orice card (VISA/MasterCard) via procesatorul de plati;

Procesul de autentificare a cardului , pe baza codului de securitate detinut exclusiv de client se desfasoara numai pe serverele VISA sau MasterCard avand astfel garantia identitatii magazinului si securitatea informatiilor transmise.

Atat MasterCard SecureCode cat si Verified by VISA permit adaugarea la contul cardului a unui cod secret care asigura protectia impotriva utilizarii neautorizate a cardului atunci cand platesti online in magazinele afiliate.


MasterCard si VIsa garanteaza unicitatea persoanei care poate efectua tranzactia. Platile prin card sunt procesate de NETOPIA SRL (www.mobilpay.ro)

In cazul achitarii unui produs inexistent in stoc, plata se returneaza in maximum 1-2 zile lucratoare, fara achitarea vreunui comision suplimentar.

Platile se pot efectua in pana la 6 rate DOBANDA 0 prin intermediul urmatoarelor banci : Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance3 Ordin de plata / Transfer bancar

Se poate alege si plata prin ordin de plata, insa produsele se pot ridica sau trimite, doar dupa ce contravaloarea lor intra in contul nostru.