× Piese Auto Piese Universale Anvelope Auto Contact

Cum plătesc


Daca esti client nou, poti face comanda in doua modalitati diferite:


-  Cu autentificare, prin crearea unui cont in care vei putea sa urmaresti statusul comenzii in curs si in care ulterior vei gasi istoricul comenzilor plasate, vei putea salva date despre masinile detinute si adresele de livrare pentu comenzile viitoare;

 

-  Comanda fara cont pe site, in care datele se vor salva numai pentru comanda in curs si nu vei putea urmarii statusul comenzilor sau istoricul lor;

b. Daca esti deja client, introdu email-ul si parola in boxul din stanga si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi "Trimite comanda".

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

Cum platesc

1. Numerar

Plata cu numerar se face atunci cand produsele sunt ridicate de la sediul pieseautoarges.ro sau ramburs la livrare. Daca alegeti livrare prin curier cu plata ramburs, veti primi chitanta de la curier, iar factura cu produsele cumparate, o veti gasi in colet.

2 Card bancar

-

3 Ordin de plata / Transfer bancar

Se poate alege si plata prin ordin de plata, insa produsele se pot ridica sau trimite, doar dupa ce contravaloarea lor intra in contul nostru.