× Piese Auto Piese Universale Anvelope Auto Contact

ANVELOPE

Info: 0744369059


Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)

Anvelope potrivite pentru masina ta

 

In functie de drumul pe care circuli cu frecventa, exista anvelope care sa faca fata oricaror situatii. Desi nu exista piese auto de Dacia care sa fie mai putin importante decat altele, deoarece toate au rolul lor vital in buna functionare a autoturismului, anvelopele fac mai mult decat sa puna in miscare automobilul. Acestea il stabilizeaza, geometria fiind foarte importanta pentru ca masina sa mentina o traiectorie dreapta, adica sa nu aiba tendinta de a-si modifica singura directia de mers, eficacitatea lor este direct proportionala cu distanta de franare, iar presiunea din anvelope are legatura directa cu nivelul de consum de carburant la care ajunge masina, in diferite situatii de trafic.

 

Cand alegi Piese Auto Arges, alegi nu doar anvelope de calitate, ci si alte piese auto care sa asigure functionarea impecabila a masinii tale si astfel sa te asiguri ca vei ajunge intotdeauna la destinatia dorita. Mai mult decat pneuri, mai mult decat simple accesorii, cauciucurile potrivite iti pot oferi acces si pe drumurile dificile si sa faca fata cu brio incercarii de a strabate acea cale. De asemenea, anvelopele ajuta inclusiv la accelerarea si decelerarea vehiculului in conditii optime, fara a fi nevoie sa iei masuri suplimentare.

 

Anvelope de iarna si anvelope mixte

 

Anvelopele de iarna ofera o experienta placuta de sofat chiar si in anotimpul in care conditiile nu sunt tocmai favorabile persoanelor de la volan. Tehnologia avansata cu ajutorul careia au fost produse asigura o durata prelungita de viata si ofera garantia ca vehiculul va rula in cele mai bune conditii. Anvelopele au o tractiune excelenta in conditii de zapada, iar distanta de franare este si ea scurtata semnificativ. Anvelopele au o aderenta buna, chiar si in conditii de inghet.

 

Indiferent de zona sau de tipul de teren pe care conduci, intotdeuana va fi mai placut stai la volanul masinii tale vara, decat in cazul iernii. Insa acest fapt nu trebuie sa devina o regula, deoarece anvelopele mixte pe care ti le pune la dispozitie Piese Auto Arges vor face fata, cu siguranta celor mai dificile conditii si te vor duce acolo unde ai nevoie. Bucura-te de controlul excelent al masinii, atat in pante, cat si in curbe, datorita anvelopelor mixte pe care le-am pregatit special pentru ca masina ta sa fie forma maxima, oricand se iveste un moment sa pleci cu ea la drum. Comanda acum de pe website si produsele iti vin direct acasa sau oriunde doresti.